woensdag 18 februari 2009

Ergens begint het…

Je zaait wat zaadjes.IMG_7445
Na een weekje komt er wat boven aarde.IMG_7373
En het groeit…en groeit…!IMG_7449
En van de zomer staat er weer flinke rode kool te groeien in mijn moestuintje. Nou ja, dat hoop ik dan natuurlijk! Onderstaande foto is genomen in de zomer van 2008!
IMG_0138

5 opmerkingen:

 1. Leuk dat je met zaaien bezig bent,ik vind het ook altijd erg leuk maar jammer genoeg is mijn tuin niet erg groot en ook niet overal zonnig.Zaai meestal bloemen zoals Cosmea en Lathyrus op een vast plekje.Maar dit jaar wagen we ons aan de pompoenen want daar kwam mijn jongste zoon mee thuis,vanwege een groenproject op school.Moet alleen nog wel een zeer goed en ruim plekje zien te vinden!Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad...in de zomer staat het er prachtig bij...maar voor het zover is...ik weet er alles van...ik heb ook een volkstuin en het is hard werken, maar...dan heb je ook wat..niks smaakt zo lekker als zelf gkweekte groente!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou inderdaad zeg. Wonderlijk zoiets. Alles groeit in het leven. Nou laat het voorjaar maar beginnen hoor we zijn er klaar voor.
  En wat is er heerlijker dan verse groente.....
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En daarna lekker smullen natuurlijk !
  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind jij het ook zo heerlijk om te zaaien.. Ik zaai eigenlijk altijd veels teveel, en dat deel ik dan weer met anderen. Laat de lente maar beginnen!

  Groeten van Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie. Dat wordt altijd zeer gewaardeerd! Tot gauw!

Karin