zondag 26 juli 2009

Kijkje in de tuin

IMG_2273
De  witte tuinspiegel heb ik voorzien van de tekst Le miroir du jardin, wat volgens mij de tuinspiegel in het Frans is. IMG_2272 Het sierfruit, waarvan ik eigenlijk vind dat het bij de herfst hoort, is al wel in de tuin te vinden, evenals al wat dennenappels.   IMG_2268IMG_2267IMG_2264 IMG_2266 Ook de diverse zonnebloemen uit de moestuin hebben inmiddels een plekje in de tuin gekregen. IMG_2106IMG_2109-1

6 opmerkingen:

 1. OH daar komen hordes vogeltjes op af, op die zonnebloemen. Wij hadden ook die hele grote vol met zaden en ik legde ze in de tuin neer en binnen no time waren ze leeg gegeten. Wel een mooi gezicht hoor, al die vogels, lol.

  Die spiegel is mooi!! Tis ook wel een dag om tuinfoto's te maken lol. Check mijn blog ook maar eens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik waan me nu nog midden in de zomer, hoewel het hier nu begint te regenen.
  Mooi plaatjes, komt dat sierfruit ook van je moestuin?? mooi al dat zink :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waw! What a lovely mirror! I like the words written on it! Your garden arrangement is gorgeous...very nice white stair with zinc and flowers!!!!
  Whish you a great new week!
  Vale

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's vooral die van de zonnebloemen! Met die tuinspiegels kun je denk ik hele leuke fotografische grapjes uithalen...
  Fijne dag nog!
  Vriendelijke groeten, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk die zinken spiegel met die franse tekst! Ik zoek nl. precies zo'n spiegel. Verkoop je ze ook? Zo niet, kan je mij vertellen hoe je deze maakt? Ik kan nl. nergens een zinken spiegel vinden.
  groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezellig tuin heb je! Maar heb je al kalebassen?? Dit jaar zijn de kalebasplanten bij mij verrot en zonnebloemen zijn er ook (kwamen altijd vanzelf uit afgevallen zaden van het jaar ervoor) al niet. De tuin is dit jaar niet mooi, het regent hier nu alweer. Hopen maar dat van de herfst de tuin wel zijn best wil doen.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie. Dat wordt altijd zeer gewaardeerd! Tot gauw!

Karin