zaterdag 24 oktober 2009

Wintertijd!

Dat het inmiddels behoorlijk herfstig is in Holland, is waarschijnlijk niemand ontgaan. Regen, wind, veel gevallen boombladeren…en vroeg donker!
My Documents1
Vannacht om twee uur gaat ook de klok weer achteruit. Een uurtje langer slapen…! En daarmee is de wintertijd weer een feit.
IMG_3729
Ach, alles heeft zo z’n charme…ook die lange donkere winteravonden! We maken het gewoon binnen extra gezellig!

7 opmerkingen:

 1. De wintertijd vind ik heerlijk! Na te hebben genoten van al het zomerse verheug ik me altijd weer op deze donkere dagen met kaarsjes en de houtkachel gezellig aan...dat is nou het mooie van in Nederland wonen vind ik....echt geweldig die afwisseling!

  Groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, het zal wel even wennen zijn, maar aangezien we er toch niets aan veranderen, neem ik het altijd maar zoals het is! Dus lekker vroeg de kaarsjes aan en het binnen gezellig maken.....elke jaargetijde heeft wel wat!

  Fijne zondag!!!

  Groetjes, Ingrid

  P.S. Mijn bioritme is er nog niet op ingesteld, ik lag vanmorgen om zes uur klaar wakker hi hi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik was vergeten de klok achteruit te zetten, en vond het al raar dat de buren zovroeg naar de kerk gingen,en ik liep nog in nachtjapon,
  maar ik ben weer op tijd.verder zet de HERFST
  goed in,moet me toch vegen,de achter buren hebben grote bomen op de grens,en alles valt bij mij,veeg me een hoedje.

  verder iedereen een fijne Zondag greet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik was er wel blij mee dat ik een uurtje langer had, mijn tienerdochter was uit geweest en om 5 uur moest ik eruit om de dames op te halen:-(( dus dat uurtje was van harte welkom.
  Net wat je zegt alles heeft zijn charmes, vroeg de kaarsjes aan is ook wel heel knus.

  Fijne zondag groetjes Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alles heeft zijn charem inderdaad en vroeg de kaarsjes aan is ook wel erg gezellig, mooie foto's heb je gemaakt van de tuin!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, hi,hi, en wat een temperatuur vandaag hè. Zijn vandaag naar Rotterdam geweest, naar de markt. Heel goedkoop leuke truien en vesten gekocht en later op een terras op de Meent koffie gedronken. Heerlijk in het zonnetje! Maar later wel gauw naar huis, want met het tijdsverschil gaan de kippen nu al snel op stok en voor dat het donker wordt verwen ik ze altijd nog met een schotel met zaad. Waarbij ook de duifjes, voor dat ze gaan slapen, zich niet onbetuigd laten. Bevalt me wel overdag beetje zomer en 's avonds gezellig de openhaard aan en lekker gauw donker. Dat noemen ze nu van twee walletjes eten...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hello, your going to have shorter days and nature is going to be asleep!! a wonderful moment to enjoy inside the home. Here in Chile we are in springtime now!!!
  Muchos cariños
  María Cecilia
  p.s. a great Tarta in the before post, love it!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie. Dat wordt altijd zeer gewaardeerd! Tot gauw!

Karin