zaterdag 30 januari 2010

Rondje om het huis

    IMG_7134 IMG_7135 IMG_7136 IMG_7137 IMG_7138 IMG_7145Met sneeuw en zon wordt zelfs een oude brievenbus een plaatje! IMG_7147 IMG_7148IMG_7158IMG_7151IMG_7155IMG_7152IMG_7169

8 opmerkingen:

 1. Toch wel weer heel mooi zo'n sneeuwlaagje. Die schoenen zijn leuk.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. MOOI huis, en zo n brievenbus is hoe dan ook een plaatje,. Ik zie ze hier ook veel, tijdens de postronde lol

  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Karin,
  Het is wel elke zaterdag raak, hè. Ben er nu maar mee opgehouden het te fotograferen. Volgens mij is bij ons elke meter Hoeksche Waard wel vastgelegd. Niettemin waren je foto's mooi. En inderdaad de doodgewone zaken als een brievenbus komen door die sneeuw in een geheel andere sfeer terecht. Vond de schoenen en klompen foto's erg mooi!
  Wens je fijn weekend en wat mij betreft toch een intredende dooi! Hi, hi, wens van de gedachte.
  Lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor om eens te zien waar je woont.
  Leuk plekje heb je.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Karin,
  Daar ben ik weer. Heb jij het Hoeksche Waard Magazine al gekregen. Ik heb het van de week op de bus gedaan. Het tijdschrift ligt hier sinds donderdag in de winkel en al ontzettend veel reacties gekregen op de vogeltaartpagina. Veel dames gaan in jouw navolging aan de slag. Ben benieuwd hoe je de pagina vindt. We hebben hem als openingspagina gebruikt omdat hij zo ontzettend leuk is!! Het tijdschrift is via Selekt Mail verzonden, dus misschien doet-ie er wat langer over. Gemeen hè, om je zo lekker te maken. Maar hij komt er aan hoor!Hoor graag van je als je hem hebt ontvangen.
  Lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's hoor!!!!!!Je woont op een mooie plekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zie je huis en sta opeens weer voor het huis van mijn opa en oma, dat zag er bijna precies net zo uit. Wat een heerlijk warm gevoel op deze koude winterochtend.

  liefs
  Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heerlijk zo buiten! Je woont in het Westland, ben ik ooit geboren als dochter van een tuinder. heb je nog wat leuks gevonden op de rommelmarkt of was het vnl rommel!
  groet Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie. Dat wordt altijd zeer gewaardeerd! Tot gauw!

Karin