zondag 3 januari 2010

Verrast

Sinds tweede kerstdag lag er hier geen sneeuw meer.
Maar vanmorgen werden we hier toch weer verrast door een laagje sneeuw. IMG_6602IMG_6592IMG_6593IMG_6603IMG_6604   Dit grappige stoeltje, gemaakt van takken en kippengaas, is vier jaar geleden door mijn vader gemaakt. 
IMG_6601Mijn hobbykastjes, die in het voorjaar weer gebruikt gaan worden voor het ‘voor zaaien’. 
Maar dat lijkt nu nog heel ver weg

8 opmerkingen:

 1. Oh Karin, je had hier in Groningen moeten kijken, hier ligt bijna weer net zoveel als dat er in die week voor kerst is gevallen brrrr. Ik wil lente, maar ja, daar is het natuurlijk te vroeg voor.
  Oh enne, ik ben op zoek naar nieuwe foto's hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ligt inmiddels ook al weer een laagje wit...het is deze winter wel echt winters hè!! Zolang het op de weg niet te gevaarlijk wordt, vind ik het prachtig!

  Fijne zondag!

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk ook hier is gisteren weer een heleboel verse sneeuw gevallen.. en hoe dan ook het dagt altijd uit tot buiten zijn..
  Mooie foto's heb je weer gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n mega pop, en nog wel gemaakt door die grote mannen. Hier ligt ook een heel dun laagje, net genoeg. En de zon schijnt ook heerlijk.

  fijne dag, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier lag gister ook een dus laagje maar dat is nu weg. Wat heb je een mooie blog met prachtige foto's. Ik volg je al een tijdje anoniem maar ben nu ik zelf een blog ben gestart, ook actief aan het reageren. groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Karin, wat een mooie winterse plaatjes. Hier bij ons is ook veel sneeuw gevallen, het begon gisteravond al flink te sneeuwen en vanmorgen lag er een dik pak sneeuw. Wat leuk dat stoeltje van kippengaas.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lovely pics! Thank you for your comment. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hallo Karin

  stoere mannen,tuurlijk die sneeuwpop moet er kome,vind ik,mooie foto's hoor,ik blijf zeggen,,,het verveelt mij niet,bind ze zo mooi.Er ligt hier ook een heel dik pak.

  groetjes oma nijn

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie. Dat wordt altijd zeer gewaardeerd! Tot gauw!

Karin