dinsdag 23 november 2010

Slaapkamer

Ook via Marktplaats een mooi bed op de kop getikt. Met twee bijpassende nachtkastjes. Het volgende project wat nog even af moet voor ik ga verhuizen volgende week. Gelukkig is het allemaal recht toe recht aan. Makkelijk te schilderen, dus.

IMG_0302IMG_0298IMG_0318IMG_0316

6 opmerkingen:

 1. Super mooi geworden ,wat een likkie verf wel niet kan doen he!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooh jij bent wel weer lekker bezig zeg!! wauw!!
  Ik vertelde je de vorige keer dat ik ook een rolluik bureau zocht. hihi nou ik liep nu een antiek bureau tegen het lijf ook een opknapper en ben druk doende om er iets moois van te maken. morgen zet ik hem op mijn blog. Zo leuk hë dat je weer prachtige dingen kunt maken. geeft zoveel voldoening vind ik altijd.
  mooi bed trouwens.
  fijne week
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw, wat ben jij actief, waar haal jij de energie vandaan ? haha, ziet er weer supergeweldig uit, spannend he? verhuizen? liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou dat is ook toevallig, wij hadden precies het zelfde bed. Afgelopen zomer hebben wij hem op laten halen door de kringloopwinkel alleen de nachtkastjes hebben wij nog. Mijn man kwam er niet aan toe om hem wit te schilderen, nu hebben we maar een wit spijlenbed gekocht.
  Succes met schilderen!
  Groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zo he dat gaat snel! leuk dat je volgende week al in je huis gaat wonen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Karin,

  WAUW!! Wat wordt dat allemaal mooi zeg!! En wat ben jij handig met de kwast... Heel veel succes met verhuizen en ik hoop dat je het eindresultaat ook aan ons laat zien?

  Gr. Susan.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie. Dat wordt altijd zeer gewaardeerd! Tot gauw!

Karin