zondag 19 juni 2011

Rivièra Maison - Het Polderhuis

Zaterdag brachten we onder andere een bezoekje aan Rivièra Maison in Rotterdam. Een echte aanrader om daar eens heen te gaan mocht je in de buurt zijn. En hoewel ik de stijl al heel lang leuk vind, was ik nog niet eerder in één van de winkels geweest.
Wat een heerlijke winkel.
Geniet even mee…
IMG_1520IMG_1516IMG_1515IMG_1517IMG_1528IMG_1538IMG_1540IMG_1543IMG_1549IMG_1551IMG_1554

13 opmerkingen:

 1. De RM-style vind ik zelf ook erg mooi, maar de prijzen zijn helaas abnormaal hoog! Of ik het betalen kan of niet...ik heb het er gewoon niet voor over. Dus blijft het bij inspiratie op doen, maar ook dat kan heel leuk zijn!

  Nog een fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He, je bent in het Polderhuis in het Alexandrium geweest? Maar dat is toch echt Rotterdam:) En geen Capelle. Prachtige stijl en heerlijk om erdoor heen te lopen maar en tikkie boven m'n budget, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De badkamer en keuken zijn erg mooi! Maar ook ik zou die bedragen niet bij RM uitgeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind het ook allemaal leuke spullen hoor. Inderdaad nogal prijzig. Maar in ieder geval geniet ik ervan en ik doe er veel inspiratie aan op.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Riviera Maison....mmmmmmmmmmm zucht wat heerlijk ik zie mezelf al in dat bed liggen.... heerlijk!
  hoewel een bad op pootjes ook nog op mijn verlanglijstje staat... maar of het praktisch is?
  maar dat bad van RM is zeker praktisch.... ik ga het eens aan manlief laten zien.... je weet maar nooit... want een bad die wil ik wel heel erg graag.
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie winkel! echt genieten. maar hieronder zag ik je taartjes met prachtige boeketje wat een mooie foto's zijn dat zeg!!
  Ik heb weer even genoten!!
  fijne week
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben het helemaal met Ingrid eens.
  Ondanks alles vind ik het errug mooi.
  Ik heb er een goed afgeprijste windlicht van, thee glazen, eau glazen (via een cadeau bon van Ariadne) en een taart schaal met stolp.

  En dat is alles, en dat zal ook wel zo blijven denk ik zo.
  Claudia.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dag Karin,
  Mooie foto's heb je gemaakt. Heel inspirerend! ben er al weer een poosje niet geweest, maar het is net wat je zegt,gewoon af en toe eens binnenstappen.
  Fijne avond nog en lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig! (idd. ook hier voor de inspiratie, vind het veel leuker om met een tiende minder mijn sfeertje neer te zetten uit de kringloop en home made)

  Fijne maandag, Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik geniet even met je mee, ben dol op RM, maar net als wat Ingrid zegt, ik vind het abnormaal duur.
  Mooie sfeerplaatjes.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zag in december een leuke bartafel bij RM in Alexandrium. Errug duur, maar kon het (helaas) niet uit mijn hoofd zetten. Toen ik er zondag op het internet naar zat te googlen kwam ik zomaar op jouw prachtige site terecht. Nou... Voor mij geen onbetaalbare bartafel meer. Jij hebt mij absoluut omgeturnd. Ik ga OOK mijn grenen meubeltjes van 20 jaar geleden een RM-look geven. Dank je wel voor de geweldige inspiratie die je me de afgelopen dagen gegeven hebt. Ga vooral door met je mooie foto's posten. Ik kom hier zeker regelmatig kijken om te zien wat je nog meer opgeknapt hebt. Groetjes, Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Renata, de decoratiestickers zijn te bestellen bij oa The River House, Maison Marcella en Brancanterie Sophie. Succes hoor. Enne...oefening baart kunst :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Riviera Maison, één van m'n favoriete winkels! M'n zus heeft het huis er vol mee staan. Zelfs de tuin is niet gespaard gebleven:)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie. Dat wordt altijd zeer gewaardeerd! Tot gauw!

Karin