zaterdag 10 augustus 2013

Ladenkast in de metamorfose!

Schuren,
 in de grondverf
 en eerste laag beits is aangebracht.

3 opmerkingen:

 1. Leuk om te doen, tenminste ik heb er altijd wel plezier in. Toevallig heb ik vandaag ook zo in de tuin gestaan. De tuinbank in de grondverf gezet. Het was heerlijk weer om wat te doen. Morgen aflakken en dan weer op naar de volgende klus.

  Fijn weekend

  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk om je zo te zien. Ben zelf ook altijd aan het klussen. Wij hebben een kringloopwinkel en daar knap ik ook vaak spullen voor op. Ik vind het zelf altijd ontspannend lekker klussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Karin! Ben hier op je blog al je voor en na projecten aan het bekijken. Wat een metamorfoses! Prachtig! Blij ook te lezen dat je wél schuurt en ook eerst primer(grondlaag) aanbrengt én daarna meer dan één laag verf. Ik lees heel vaak over verven waarbij je de meubels helemaal niet moet voorbehandelen en was al aan het denken dat ik bij het verven van mijn keuken overdreven had met dat schuren enz... Heb hier ook nog grenen meubeltjes staan van de jaren 90 die ik graag wit zou willen schilderen. Denk dat ik toch maar voor de beproefde methode ga en niet voor het 'vlugge' werk. Ik vind de letters die je op de meubels aanbrengt ook zo mooi. Doe je dat met een sjabloon?
  Ik zet mijn reactie bij deze post omdat ik 't leuk vond je aan het werk te zien. Heerlijk zo buiten werken. Dat is nu wel verleden tijd met alle regen en hagel en vandaag zelfs sneeuw die we al over ons heen kregen in november.
  Lieve groet,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie. Dat wordt altijd zeer gewaardeerd! Tot gauw!

Karin